lördag 7 februari 2009

Mini skutt..


I morgon Söndag, ska Amelia på sin första barn gymnastik...
Den dagen Balto försvann var vi och köpte en jätte söt gympa dräkt.
Så nu blir det premiär :-) Amelia längtar - och det gör jag med.
Det här är ju ingen balett, mer hopp och lek förstås... men det kanske sås ett frö till att bli en prima ballerina någongång..... hoppas hoppas - eller en is prinsessa.....konståkning är ju så vackert.

4 kommentarer:

Barbro sa...

Mamma, mamma Malin!!! Det är Amelia som ska börja på barngymnastik, toppen ett frö ska verkligen sås medan det är ungt. Jag förstår att du redan drömmer om en balettdansös eller isprinsessa, vem vet?? Tiden får utvisa. Hur som helst så är det bra att skapa ett intresse från barnsben. Jag har ju varit galen i gymnastik till vuxen ålder. Det slutade med att jag satt som domare på tävlingar.

Barbro sa...

Vilken överraskning att Maria och Per gift sig. Men det var ju väntat ,de har varit tillsammans så länge.

Fru Malin sa...

Ja ;-) det var väl lite överliat kanske hi hi -
I den här lilla komunen finns ju varken balett skola. eller konståknings skola, då måste man köra till din f.d.stad. Ang Maria o Per så är det jätte kul :-) Det har vi väntat på :-) Längtar till dom kommer hem till sve så hon kan skicka över lite blider

Fröken fräken sa...

Hej,
Vad roligt att amelia ska börja på barngymnastik! Det gick jag också när jag var några år, senare provade jag jazzdans och till sist aerobic vilket jag än idag tycker är kul...(fast det var nog två år sen sist!) och hästarna förstås...jag rider 1 gång i veckan vilket är min lilla fristad...det är så härligt att hitta nått man gillar.

Hoppas ni får en mysig stund på gympan!!!