söndag 14 juni 2009

Go´ Bulla ...

Men alltså -Vilken super seg daag !! Regn regn och åter regn.... vad kommer det att bli av denna efterlängtade sommar-Men vi får hoppas att nederbörden kommer nu och att det sedan blir solvarma dagar -varje dag :) Undra just om det bara är Görre som trotsat regnet i dag och varit ute för att få klart staketet...... ja han är en ihärdig en... Tur att mamma ringde o sa att nu var det bara att komma ner o fika nygräddade bullar.. Och vad vi fikade sen då !! herre guuud alltså ! Dom var så enormt goda :) Amelia smaskar på en bulle - i bunken på bilden har mamma en ny deg på jäsning ( te kakor)

Helg trötta Mamma Malin och lill gumman Amelia

Den mycket hårt arbetande maken Görre hade på nippen ro att komma ner o fika, men han ångrade inte en tugga när han väl satt o fikade :) Även en staket byggare måste ta rast har jag tjatat om hela helgen.... Till svar har jag fått : Jo jag kommer jag ska bara..........
Min goa mitten unge Philip doppade också mommos bulla. Johannes saknas och det är för att han har åkt på kyrkligt äventyr i dag- Nämligen konfirmationsläger i 5 dagar. Jag hoppas såå att han har kul och att detta kanske kan så en pytte frö av någonting till någonting..... Inte för att jag tror att han vill bli Präst men av konfirmationen blir man då inte dummare i allafall !
Det finns betydligt värre saker på denna jord än det..... Bara i helgen när Grabbarna var på skummparty så var det en stor Idiot som fick för sig att misshanda 5 oskyldiga personer under samma kväll.... Killen i fråga är 27år - 2 barns far och anabola brukare. En av dom misshandlade är en ung grabb som var på fel ställe vid fel tidpunkt !! han blev brutalt nedslagen av detta tok! som sedan hoppade på hans huvud !!
Läkarna var osäker på om han ens skulle överleva.... Han har tydligen gjort det - men ingen vet hur hans liv kommer att se ut från nu.... hur pass stora skador han fått.....
27 åringen sitter anhållen för försök till mord !! Går man på youtube och söker på "monster flippar däck" kan man se vem han är - han har där satt ut film på sig själv när han tränar för att bli så stark att han antagligen kan gå på centrum o slå ihjäl oskyldiga !! Sen är det det här jäkla pillret som säljs - ni vet det som några ungdomar i Gällivare dog av..... Dom säljs på gatorna el. Internet för ca 20 kr.... Vilken ungdom som helst har ju råd att köpa detta döds piller !! Och vad är säljarna ute efter kan man ju undra.... dom blir ju knappast rik på detta.... Är det den nya sortens massmördare ??!!..... huuu vad otäckt allt är...... Man kan bara hoppas att man lyckats tala in så pass mycket förstånd i barnen så att dom inte ens vill prova om någon vill sälja eller ger ett piller... Jag vill ju verkligen tro att jag har det - och det känns som att jag kan lita på båda 2 - iallafall än....
*Världen är så stor så stor Lasse Lasse liten, större än du nånsin tror.....
Låt oss vara rädd om varann .
Natti natti / Malin

1 kommentar:

miamajja sa...

Å vad goda bullarna ser ut! Hoppas mamma sparar några tills vi kommer upp o fikar också! Vad kul o se lite bilder på er! =) Hoppas Johannes får det bra på lägret! Han får säkert en hel del kul upplevelser! =) Tror vi måste försöka komma upp lite tidigare till er, för Perra var in på internet igår och såg att det var en fisketävling i Jockfall den 4 juli som han gärna vill vara med på...nån laxtävling, sen är det Harrens dag den 27/7 så...oj vad länge vi "måste" stanna :D Jag kan knappt vänta nå mer...har redan börjat planera packningen o allt!
Ja...appropå anabola-idioter...suck...vafaan! Totalt no-brain alltså! Vad fan tänker dom impotenta jävlarna med? Man slutar aldrig att förvånas! Hoppas du får en underbar dag sötnos! Kramis i massor!