lördag 13 juni 2009

Del 2 på "jobb jobb och jobb"

Ja då kom dagen när vi hade fått hem nätet......en elev till Görre hade 100 m "tennis" nät liggandes hemma, så vi hade så pass tur att han gav det till oss :) Där sparade vi 3000 kr.. hurra hurra :) man ska ha tur ibland :)
Nåväl.... med det blev det ju lite extra jobb.... nätet var ju dubbelt så högt mot för vad vi behöver, så det vara bara till att klippa det mitt i tu med en bultsax. Och det är förstås Görre som slitit med detta heeela dagen - han är såå duktig :) ...Efter mitten delningen var det dax för att böja till öglorna ....... Hela 614 öglor blev det för Görre att böja till -För hand.!! / jag räknade / Ett riktigt ( ursäkta uttrycket ) negergöra !!
Det tog några timmar........

Nej det är inte Martin Timell...... det är folkets nya stjärna *Göran *
Men sådär ja :) Nu är det ju nästan klart........ över o underliggare ska också dit och 2st grindar och stolparna ska kortas ... Men sen är det helt klart !!
Tror bannemig att vi har Kalix största hund hage......

Nobody get's in............. Nobody get's out..........
-Och ja.... det är ju såklart att djuren kommer att få vara utanför denna enorma hage också! Men det underlättar för oss tex på morgonen när vi båda ska vara på jobbet 07.00 ...
Godnatt på er.




1 kommentar:

Barbro sa...

Vad skönt för er att fått inhägnaden klar ...Håller med om att folkets Martin ...eller Göran hette han visst...har haft ett "negergöra"...men nu är det gjort.Bravo Göran du är verkligen duktig!!kramar från Barbro..Ps. här regnar det som spön i backen...bra för grödan.. inte helt fel alltså.